Tisdag 8 November

Hej hopp :)
Idag är det faktiskt bara 3 veckor kvar till första advent och kolla vädret! Jag menar jag vet inte hur det ser ut hos er i norr men i resten av Sverige är det ju höst, och inte en speciellt kall höst heller. Jag menar föra året vid den här tiden va det flera decimeter snö ute och svin kallt. Undrar om det blir någon vit vinter i år, jag hoppas iallafall det.
Har aldrig speciellt gillat vintern eller saknat den förut men i år känner jag faktiskt att det komemr bli mysigt. Att bara ligga hemma i soffan med tända ljus och dricka en kopp varm choklad. Eller att gå ut i skogen och grilla korv och åka pulka med min sötnosar till kusiner. Men framför allt, Vackra Stockholm city på vintern, NK´s julskyltfönster som dem är kända för i hela europa, lamporna som hänger över drottninggatan, Mellandagsrean ;)
Nej sommaren är lite överskattad när man väl tänker på det, jag älskar värme och sommar och jag har haft den bästa sommaren i år!
Det är kanske det som får mig att längta till vintern? Jag vill att min viter ska vara lika bra som min sommar?
Idag ska jag fixa lite viktiga saker hemma med papper mejl osv. Ska även hinna få med lite tvätt! Eftersom jag ska vara hemma och troligtvis datasittande hela dagen så kommer jag kunna uppdatera ganska bra idag också ;)
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0