Team Jake

Nu har jag fixat lite hemma bla damsugit rummet och gjort mysig frukost till lillebror och Mimmi som är på besök här hos mig! Hon kom igår och då hade vi sen mysig middag hela familjen med pajer, räkor, sallad osv! Skit mysigt faktiskt! Senare kollade vi skräckis! Buhu! :)

Vi ska börja röra oss mot kista runt 6 tiden och kanske kolla lite i affärer, käka middag samt gå till O´learys och dricka ett glas vin innan bion! Man måste ju snacka ihop sig innan en sån här film eftersom den är i flera delar. Prata lite om vad som hänt i tidigare filmer och vad man tror kommer hända nu i del 1 av breaking dawn!


( Detta är fel )


SÅ DÄR JA!!!

Jag är föralltid Team Jake! Han är bättre för Bella och thats it! Vem fan vill vara med en Isbit lixom?! :P
Alla mina vänner hejar typ på Edward och vill att hon ska bli vampyr! INTE JAG INTE!
Nej nu ska jag hitta på något nödvändigt! Ha en bra dag!



Frullen i morse!  ;)

XOXO

Braking dawn

Idag blir det Kista häng med alla mina favorit brudar. Vi är ett gäng på 8 tjejer tror jag det va som ska på braking dawn ikväll. Innan så ska några av oss äta middag och dricka ett glas vin! PERFEKT!
Jag är sjukt sugen på vin och nu ska jag få det!
Skriver snart!

I suck at this!

Okej jag vet! Jag är bokstavligen sämst på att blogga. Men jag har ingen egen dator plus att jag vet inte hur man bloggar via min telefon(Galaxy s) Någon som vet? Är iallafall just nu ute i Bålsta hos min mamma och är hund vakt! Vi har lekt och varit ute på promenader! Idag är det derby mellan AIK-DIF så stannar och kollar på det sen blir det till Daniella och sova för imorgon ska jag me henne till hennes arbetsintervju. Ska sitta i bilden iförsig men ändå ;D Hahah!



Mimmi och hennes super söta valpar för ca 1 år sedan!


Nu blir det one tree hill mys med syrran! ♥

XOXO


Kacke

Bajs bajs bajs bajs! FUCK FUCK FUCK!



XOXO

Sex is a game, not love

God morgon! Sov länge idag och ska snart göra mig iordning och hitta på lite strunt med Daniella.
Vi ska förbi hennes jobb på Dressman och sen hitta på något skoj. Så jag har inte tid att sitta här och skriva nu! :)

XOXO

Bålsta

Nu åker jag till Bålsta och umgås lite med min Daniella! Skriver mer imorgon ♥
Vi på maskeraden i lördags! ♥
xoxo

Modekungen.se

Ursäkta den lilla bilden men vet inte riktigt hur man gör den större :)

Dom här plaggen hade jag kunnat döda för just nu! Speciellt väskan och jackan! :)

XOXO

Tisdag 8 November

Hej hopp :)
Idag är det faktiskt bara 3 veckor kvar till första advent och kolla vädret! Jag menar jag vet inte hur det ser ut hos er i norr men i resten av Sverige är det ju höst, och inte en speciellt kall höst heller. Jag menar föra året vid den här tiden va det flera decimeter snö ute och svin kallt. Undrar om det blir någon vit vinter i år, jag hoppas iallafall det.
Har aldrig speciellt gillat vintern eller saknat den förut men i år känner jag faktiskt att det komemr bli mysigt. Att bara ligga hemma i soffan med tända ljus och dricka en kopp varm choklad. Eller att gå ut i skogen och grilla korv och åka pulka med min sötnosar till kusiner. Men framför allt, Vackra Stockholm city på vintern, NK´s julskyltfönster som dem är kända för i hela europa, lamporna som hänger över drottninggatan, Mellandagsrean ;)
Nej sommaren är lite överskattad när man väl tänker på det, jag älskar värme och sommar och jag har haft den bästa sommaren i år!
Det är kanske det som får mig att längta till vintern? Jag vill att min viter ska vara lika bra som min sommar?
Idag ska jag fixa lite viktiga saker hemma med papper mejl osv. Ska även hinna få med lite tvätt! Eftersom jag ska vara hemma och troligtvis datasittande hela dagen så kommer jag kunna uppdatera ganska bra idag också ;)
XOXO

Bieber fever

Justin är helt klart bäst i hollywood just nu och han tar över all uppmärksamhet. Han syns i alla tidningar, han vinner priser på alla musikevent. Han klassas att vara lika stor barnstjärna som Michael Jackson, fast det vet jag inte ;)
Michael Jackson är min barndoms idol och kommer alltid vara numer 1. Men bieber är J*ÄVLIGT bra. Måste säga att han har bättre röst live än dom flesta "ny stjärnorna". Ingen av dom nya popstjärnorna kan sjunga live! Men bieber är fantastisk!
Igår vann han 2 priser på EMA!
Han är ju bara för söt! Hade jag vart 16 hade jag dött för killen! haha



xoxo

Citronkaka

Bakade en kaka efter middagen och är mycket nöjd. Jag är ganka ny inom bakningen och jag testar mig fram mer och mer. Tycker inte det är speciellt kul att baka men när resultatet är bra så är det värt att prova på något nytt :)


Sitter just nu och kollar på fotbolls galan på tv4 men kommer snart tröttna och byta kanal. Galan är inte alls lika bra som den var för ett par år sedan. Nu är det bara tråkigt folk osv.
Säger även Grattis till AIK´s föredetta super spelare Teteh Bangura som är nominerad till årets mål!
Och spola till:1:24
Om ni vill se målet!




XOXO

fotbollsgalan 2011


MTV´s EMA´s

Måste säga att jag blev positivt överaskad av EMA´s i år. Röda mattan var dock en liten besvikelse men sånt får man väl ta! Alla var verkligen jätte fina och alla uppträdanden var bra. Tyckte att Lady gaga, Justin bieber och Queen var dem bästa! Måste säga att Selena Gomez var jätte duktig "host" men hennes uppträdande var lite lamt! Hon är inte en favorit musikmässigt för min del men hon gjorde verkligen ett bra jobb med att "hosta".

Favorit outfits



Super snygga supermodellen Irina Shayk!



Jessie J drog på sig en tajt klänning av Dolce Gabbana!

Såg bara en stor flopp och det priset går tyvärr till Katy Perry:



Det är bara fel, bara FEL!

Super duktiga Selena Gomez kom klädd som en svan, och hon är ju bara för söt. Kan hon se dålig ut i något?



Kommer upp ett litet Bieber inlägg sen också ;)


XOXO


Måndag 7 November

Då var man tillbaka i blogg världen! :)
Jag gillar att skriva av mig och har tröttnat på facebook. Jag tror mina vänner på facebook har tröttnat på mina inlägg var 5 minut dom också. Så jag tänkte att en blogg kollar man ju frivilligt, så här kan jag skriva hur mycket skit jag vill och dom som vill läsa besöker bara bloggen! :)
Uppdaterar innom kort igen!



XOXO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0