GOTT NYTT ÅR!


New good shiiit













Black



Köpte ett par nya söta underbara små svarta idag! ;)
Med dom är min nyårs outfit klar! ;)

XOXO

Tvåtusenelva

Mina bästa stunder 2011



Firade Daniellas 20 års dag!



Hängde en hel del på medelhavet i centrum och drack för mycket kaffe!



Hade studentskiva



Tog studenten



Åkte till Ayia napa



Spenderade några mysiga dagar i köping med bästa Mimmi



Gick på halloweenfest i kallhäll



Flyttade till hässelby under sommaren/Hösten



Gick på min första personalfest



Firade lite jul med familjen innan jobbet på kvällen!

Och sen kommer det massa bilder på sista kvällen 2011 den 1 Januari ;)

Tack alla vänner för ett toppen år!

30 December 2011

God morgon!



Ny vaken och lite halv sliten, vet inte ens varför. Fick lite chock idag när jag vakna, idag är det bara 2 dagar kvar av 2011. Det är helt sjukt om man tänker efter, vill inte att detta året ska ta slut. Jag har haft ett sjukt bra år som har innehållt massa kul och steg framåt i framtiden. Om man fick drömma skulle jag vilja att 2012 blir lika bra, året börjar ju med att jag ska upp och jobb 06.00 på morgonen så det är ju bara att man har ett jobb när man börjar nya året.

♥ Nyårs löfte: Sluta röka, hur många år har jag inte sagt att jag ska sluta röka? För många! Men i år så j*vlar ska det ske! :)
♥ Nyårs måste: Vara med människor jag älskar, det är jag ju faktiskt varje år, hoppas bara jag får min 12 slags kyss! :)
♥ Nyårs icke: Blir för full och inte orka gå upp till jobbet, aja baja!



Nu ska jag ska käka lite frulle! :D


Guardian Angel

Herrgud vilka 24 timmar jag haft!

Igår fick jag reda på att en av mina bästa vänner totalkrashat med bilden och ligger på sjukhus, och idag får jag reda på att mormor ligger inne. Så orkar inte skriva här just nu!
¨
Jag hoppas ni är rädda om er och att det finns en skyddsängel där uppe till just dig!

Fantastic four

Tjolahoppsan!


Har vart lite seg uppdatering här eftersom jag försöker ha ett liv så gott det går nu när jag är ledig, igår kväll så åkte jag, Mimmi och Sara in till fridhemsplan och drack en drink och sen åkte vi hem igen, ibland är det dom stunderna som betyder, bara snacka skit och dricka 1 drink. :)
Ikväll bilr det annat dock! Alexander min lilla gosunge är tillbaka från Norge, så ikväll blir det partaj! Ordentligt partaj! Så jag och mimmi har Precis satt på oss "our game face" on och snart blir det ärr fixa hår och naglar! hihi skål. Ska se till att ta massa bilder ikväll så jag kan lägga upp lite här imorgon! ;D

Men nu ska jag fixa naglarna!



Ha en trevlig kväll mina vänner!

XOXO Mikaela


27 december 2011

God morgon, har sovit så dåligt nu sen julafton så i natt sov jag länge. Vakna 11.30 tror jag. Haha! Mamma och Nicke jobbar och Fanny är hos Hampan så jag sitter här själv med vovvarna! :/ Hundvakt är nog det tråkigaste jobbet, alltså jag älskar ju att vara med dom men att bli "tvingad" till det, gör det tråkigt :)
Att bo här ute på landet är så fruktansvärt tråkigt och jag hatar det, men vad gör man inte för att få jobba? Synd bara att man försvinner ur folks liv och man blir ganska ointresant när man jobbar, även fast man försöker hålla kontakten själv, men karma är en slyna, right? Aja nu ska jag sluta vara bitter och dryg. Fick min mens idag ÄNTLIGEN, den har vart 12 dagar sen, började bli lite rädd där ett tag. :D
Man känner sig verkligen okvinnlig utan sin mens jag gör det iallafall, jag mår dåligt när det är sent och blir typ rädd att jag håller på att torka ihop, kanske för ung för det men ändå! Hahahahaha!





I´m just tierd

I will never mean as much to you as you do for me!
I do not want to be your second choice,
I'm not going to be your second choice!



amor vincit omnia













Kärlek är bara kärlek, det går inte att beskriva med ord ibland. Men man vet att det finns där!


The day before christmas

God morgon!

Jag har vart vaken ett tag nu men säger god morgon ändå :) Sitter nu och kollar tv ska snart börja städa lite. Ikväll är det uppe sittar kväll i min familj då vi göra allt ifrån att baka, klä granen, göra julskinkan, äta första skivan på julskinkan ;) Vi myser bara helt enkelt! Och det är underbart, nästa bättre än julafton. :) Denna julafton jobbar jag, 17-slut. Eftersom jag börjar 5 så har jag en stund med familjen på julafton, sen ska jag göra allt för att göra andra famljer nöjda och glada. :) haha!

Tänkte på det också, att gå ut och äta på julafton, är det vanligt?

Min familj skulle aldrig göra det, det är ju trotsallt traditon att ha mysigt hemma. :D




Jobb Jobb Jobb!





Nur drar jag iväg till jobbet! Ha en trevlig dan för dan för dopparedan! :D

XOXO


22 December 2011

God morgon!

Nu måste jag prata om ett ämne som gör mig "lite" upprörd, Kolla datumet på rubriken, KOLLA! Det är fan det 22 December idag och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget pga mitt jobb. Jag brukar vara som ett barn en vecka innan jul, nu är det två dagar kvar och jag bara kräks på julen redan. Jag har ju jobbat julbord i två veckor nu, och då är det julmusik, julmat och massa annat skit som glögg hela dagarna varje dag. Och det är jätte kul att jobba, verkligen älskar mitt jobb. Men trodde aldrig att min jul skulle förstöras bara för att jag ger andra en längre! Hum.. Jaja till något annat!

Har vart ledig nu sen i söndags, och det är därför jag inte har vart så jätte "bloggig" haha! Men så är det tänker inte ta min blogg framför min lediga tid. Det är ju bara idiotiskt. Ge mig Kenzas månads lön som hon tjänar på sin blogg, då jävlar :D Hahaha!

Facebook tog jag tillbaka efter 2 dagar så det är i full igång igen ;) hahah
Här har ni lite bilder från personalfesten i söndags också! :D














Lite senare blev det suddigt ;)

XOXO


Love, Sex, lady´s no regrets







You are my hero




Now I know you're sorry
And we were sweet
 but you chose lust when you deceived me
And you'll regret it, but it's too late
How can I ever trust you again?



I got a hangover

God dag! :)
Hade skit kul igår på personalfesten nu ligger jag helt död i soffan och så ska det nog fortsätta hela dagen!
När jag vakna imorse kunde jag knappt öppna ögen för dom var så svullna :O Blev skit rädd!
Antagligen är jag allergisk mot limet till ögenfransarna från thailand. För jag va röd i hela ena ögat också!
Nu ska jag dö lite! Men vi hörs i nästa liv.

XOXO





Så här snygg är jag just nu!


All i want for christmas is you







Lyssna på jul musik och göra julgodis måste vara det mysigaste som finns! Idag har jag gjort pepparkakor, mamma har gjort knäck och Fanny gjorde ischoklad. Istället för dom vanliga pepparkakorna så porrade jag till det lite i år. Tuttar,rumpor,penisar och spermier gjorde jag ;)
Hahaha! Först skulle jag bara göra små men sen bästemde jag mig för att föra ett sett stora som vi kan hänga i granen :) Hahaha hur nice blir inte det? Skit kul!

Nu ska jag laga mat med mamma och sen blir det sängen tidigt eftersom jag ska upp och jobba 7 imorgonbitti. Men ha en trevlig lördag kväll vänner! Jag lär säkert skriva ett till inlägg ikväll men man vet aldrig! :)

XOXO


Tears makes you stronger



Här har ni galan från igår! Jag missade den igår eftersom jag jobbade, men som tur är så fick jag se den på aftonbladet.se. Jag tycker att saker som folk gör för andra människor är så inspirerande, att tex lisbeth 65 år gammal går fram och avbryter en grov misshandel på en spårvagn själv medans alla fega idioter bara tittar på. Hon ber om hjälp flera gånger och ingen gör något. Hur kan man inte hjälpa till?
Snälla, va snälla mot varandra där ute och hjälp varandra med det ni kan för det gör sån otrolig skillnad. Även fast man inte blir svensk hjälte i tv så är alla som försöker göra samhället till en bättre plats hjältar. Åh vad jag har gråtit här hemma på förmiddagen, och kännt sån stolthet till dessa människor. Alla gör sån otrolig insatts och får andra människor att öppna ögonen för vad som är rätt!

Pussar och Kramar ♥


17 December 2011

Morsning korsning!

Sitter i soffan och kollar runt på lite vimelbilder från gårdagsfest på lobby. Fan det ser ut som det var grymt! Tråkigt att jag inte kunde gå dit, hade lätt velat det! Istället jobbade jag på vid herrgården. Jag hade ett super mysigt sällskap igår och jag kände att det gick super bra! I slutet på kvällen fick jag jätte mycket beröm av massa olika gäster inte bara från mitt gäng utan andra också, att jag var så profitionell och snabb och snäll och duktig och jag vet inte vad! :) Jag har så svårt för att ta imot så mycket beröm, måste nog träna på det ;) Det värmde verkligen iallafall <3

Idag är jag ledig och ska bara mysa hemma, kanske ska ut och leta julgran sen, det är tradition i min familj. Sen snor vi den på natten! Hahahahaa! Det hela är bara skit kul! Imorgon börjar jag jobba klockan 07.00, fy fan. Jag är inte alls bra på att gå upp tidigt, måste gå upp 06.00. BLÄÄÄÄ! Sen är det personalfest på kvällen, och med alla mysiga tjejer och killar på jobbet, tror jag det kommer bli sent! Och kanske några glas vin ;)

Nu ska jag fixa lite i mitt nya sovrum! ;)





XOXO

let´s meet in my dream like every other night



Working 17.00 to 02.00


Nu drar jag till jobbet! :) Ha en kul Fredag kväll vänner!

XOXO


New Years kiss

Jag har så länge jag kan minnas kysst någon vi 12 slaget på nyår, I år jobbar jag och kommer nog stanna hemma. Hur blir det då med min kyss? Kanske ska hyra in en manlig eskort att spendera nyårsafton med. Haha!
Det går ju inte heller att ringa vid 12 slaget eftersom alla nät är överbelastade. Lite klurigt!
Någon som har ett förslag?



My mother always said;  
Begin the New Year with a kiss.
Everyone knows that there is nothing better than a kiss, a kiss is the beginning of many more in life
!
-Pia



Oups :/

Vi hade en full matsal igår på jobbet och det är långbord efter långbord, för att komma till det mindre roliga! :/ Mitt sällskap sitter väldigt nära ett annat och det är trångt mellan borden. Man får iallafall dra in magen och typ kläma sig fram för att komma in med dryck! Jag kommer med 4 stycken starobrno som jag ska ställa ner hos ett gäng äldre tjejer, kanske 32. Bakom min rygg är ett till bord fullsatt och framför mig har jag mitt sällskap! När jag håller på att ställa ner ölen till tjejerna så får jag en dunk i ryggen! Ni kan väl gissa vad som hände här näst?! Ja, exakt, jag tappar ölen på brickan och det rinner rakt på ena tjejen!!!!! Det va inte lite heller, inte några droppar, utan 3 st 33cl!!!!!! Alltså jag trodde jag hellt seriöst skulle dö! Det va nå fruktansvärt pinsamt men som tur vad blev hon inte sur och vi bjöd självklart på kemtvätt. Men jag vart i chock typ, har aldrig ens tappat ett glas när jag jobbat förut, och så börjar vi med detta. Alla tjejerna på jobbet sa ju att man måste va med om, det och blablabla, men fan inte jag. Jag måste vara perfekt när jag jobbar! Så detta var första och sista gången jag tappar ett skit. Mitt hjärta dunkade 200 slag i minuten tror jag!



Ni får skratta ;)
Jag gör det hela tiden!


Hejsvejs <3
XOXO


FGIF= Fuck god it´s friday!



Åh nej, nej, nej, nej!

Kolla vad jag missar nu på fredag! Har så gärna velat gå på den här festen/Modevisningen. Inte bara för det kommer graranterat bli sjukt mycket folk utan också för jag älskar verkligen hennes kollektion!
Tycker alla kläder passar mig i smaken och skulle gärna köpa allt ihop. Måste bara få min lön först ;) hihi
Och det är ju de, jag jobbar hela denna helgen också :/ Kväll också på fredag lördag, morgon söndag. Så det tycker jag va JÄVLIGT SYND! :D

Men iallafall big up´s till Tyra för en grym kollektion och jag hoppas kvällen blir grym, det tycker jag hon fötjänat!



Vaknade för ett litet tag sen, helt sliten från igår, så jag ska bara slänga i mig lite lunch så skriver jag snart igen! Har massa skit att berätta från igår kvälls servering! Typ det värsta som kan hända, hände mig!
Det händer alla servetrister någon gång i karriären men jag va fan inte medveten om att man skulle skämas så här mycket! Usch säger jag bara! Så stay tuned så ska ni få höra ;)

XOXO



Let go to work

Nu ska jag iväg och jobba men först ta ut hundarna!

Jag har också tagit bort facebook! TJOHO äntligen gjorde jag det!
Kommer säkert skaffa en ny snart men ändå! Hahaha!

Fighting for peace is like fucking for virginity

God morgon!

Sitter här och läser och familjen som blivit utvisade! Tänker inte kommentera det eftersom jag blir så jävla till mig! Kan inte ens han en disskution med mig själv om sådana saker!
Iallafall! Ska jobba nu resten av veckan och det ska bli skit skönt, har inte gjort något annat än mått dåligt dom här dagarna, ska försöka förlänga passen också.
Ibland undrar jag om jag känner folk bättre än vad dom känner mig?

Jag ser alltid på mina vänner när dom mår kasst eller min familj, men ingen ser när jag mår som sämst? :O Fattar inte, kanske döljer det bra! Just nu vill jag inte att någon ska hålla på och fråga mig hur jag mår osv, jag HATAR verkligen när folk "nanar" mig! alltså blir överdrivet snälla och omtänksamma bara för att någon mår dåligt. Det är så vanligt runt omkring mig, folk sköter sitt och har inte kontakt alls, istort sätt skiter i varandra. Men så händer det något, låt oss säga; döttfall,sjukdommar,sorg osv. You name it, tro fan att du har tillbaka alla då, för att dom bryr sig så mycket? Nej fy fan! Vänskap ska ske i gott och ont, inte bara ont!
Man kan höra av sig till varandra en vanlig dag bara för att visa att man finns där. Inte för att man måste ses och ta en fika eller nått annat! That´s why jag bara har ett fåtal nära vänner som jag har mycket kontakt med och resten bara bekanta. :)



Men nu blev det här ett jävla gnälligt inlägg, så nu lägger jag det på hyllan :)
Äta frulle ska jag göra nu på en gång också!


XOXO

Last day in school































Sett your feelings a side for once



Här har ni mig utan smink också, Mm sötsak!

You have to love pink ♥



Who you are

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?

I nearly left the real me on the shelf
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
 
Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold
The more I try the less is working,
Cause everything inside of me screams no, no, no.

Yes, no's, egos, fake shows, like WOOM,
Just go and leave me alone!
Real talk, real life, good luck, goodnight,
With a smile, that's my home!

-Jessie J



Spread love not hate

Kom nyss hem och nu ligger jag i soffan och letar nya låtar att bli besatt av! :)







Passade på att ta lite bilder också, lite roligare inlägg! :)

XOXO


A mothers love


(Från min mosters bröllop förra hösten)

Älskar verkligen min mamma, hon måste vara bäst i världen!
Men ibland gör hon mig fan tokig!


crabsalad with garlic bread

God morgon i stugan!

Vända dygnet är jobbigt! Jag menar att ena dagen jobba till 17 och andra dagen jobba till 02 blir en liten omställning för hjärnan! Nu från imorgon ska jag jobba massa kvällar och då måste man ha huvudet på skaft! Så sömn är viktigt speciellt för mig!
Jag har alltid varit en trött tjej ända sen jag var nyfödd. En dag utan minst 8 timmars sömn har vart ett helvete för mig! Så nu försöker jag alltid sova minst 9 timmar per dygn så jag verkligen är utvilad!

Från en sak till en annan, fick en jätte fin tandborste igår av Mimmi, jag har letat som en galning efter en Hallo Kitty tandborste och hon hade lyckats hittat än. Skulle egentligen ha fått den i julklapp som ett skämt men eftersom jag sov här och hade ingen tandborste med mig så passade hon på att ge mig den lite tidigare ;)
Blev extremt glad. Den ska vara i min handväska! Har letat just efter en fin tandborste som man alltid kan ha med sig. Nu har jag det :)

 


Så här ser den ut, den runda saken med hallo kitty på sätter man på tandborsthuvudet för att skyda det när man tillexempel har den i väskan! ( tog en bild på den igår men min kamera är så dålig på min telefon, (samsung Galexy) så jag lånade en bild från google)

XOXO

@ Facebook; just nu!


Summertime


Please say he´s just a friend


När man känner sig ensam

Hola! Åkte me till Arlanda igår och hämtade Daniellas föräldrar, det va kul faktiskt. Hör vad dom gjort och upplevt! När vi kom hem runt halv 2 så va det present utdelning och jag fick också present! Fick 2 par ögonfransar som jag ville ha! Synd bara att jag jobbar och har ett tråkigt liv så hittar fan aldrig på något! Hahah! Skämt åsido! Men det känns så just nu! Känner mig otroligt ensam, vet inte varför! Har snart vart singel i 2 år! 2 ÅR, det va länge sen jag va singel så länge och det märks. Inte för att jag är värsta förhållande människan så är det alltid mysigt att ha någon att pussas å kramas med! Men det kommer säkert i sinom tid, hoppas jag. Haha!

Idag har jag fått en super mysig frulle av Micke och efter det har jag mysigt med Mimmi och Daniella i vårt lilla centrum i Bålsta! Nu sitter jag och Mimmi och ser på TV och ska hem igen om ett par timmar om ingen ger mig något att göra! :) Vilket jag hoppas på!
Eftersom jag är ledig imorgon igen funderar jag på att kanske åka till stan och träffa stella ett tag! Får se om jag orkar. Nu ska jag ge vidare datorn till mimmi! Som är skit snygg btw! Hon har färgat håret rött och jag säger bara jävlar vilken babe! :D Haha

Snygging eller hur? ;)





Denna dag saknar jag!

Have a nice night!
XOXO


Sex, drugs and music!












Dessa låtar går i Repeat på min telefon dygnet runt! :)

Kommer lägga upp mycket lugna låtar här! (är en "sucker" för lugna låtar)


xoxo


Nice to know you, let´s do it again

Tjaba tjena hallå! :D

Sitter just nu i sängen och stirrar blid på datorn och lyssnar på massa nya låtar! Det är typ mitt roligaste intresse, hitta nya låtar och bli förälskad i dom! :) Så det är vad jag gör nu. Efter jobbet satte jag mig i fotöljen i vardagsrummet med ett fotbad och målade naglarna! Efter fick jag ge mig själv lite pedikyr och fotmassage! Ett måste när man springer mycket på jobbet! Annars går fan fötterna sönder :) hihi!

Kanske ska följa med Daniella till Arlanda i natt men har inte fått något ordentligt svar än så jag funderar på att hoppa i ute jacuzzin och bada lite! Vet inte riktigt! Sen ska jag sova i minst 12 timmar i natt! haha! Är helt död i kroppen! Men jag kommer säkert bara kunna sova i 8-9 sen vakna pigg som tusan! :) haha! Typiskt mig när jag jobbar! Kan inte slappna av!

Tänkte lägga upp mina favorit låtar just nu blandat med gamla och nya! (kul att kolla tillbaka på senare i livet och se vad man lyssnade på!) :)

Men det blir i ett annat inlägg efter detta! Efter tidigare erfarenheter så vågar jag inte skriva så mycket eftersom blogg.se gärna hackar upp sig och tar bort allt man skrivigt! :O Inte lika kul!

XOXO


Pain is just the first name

Två sittningar och två sällskap!

Föreställ er det ena sällskapet i källarens matsal och det andra längst bort i huset på "mainflor". Trapporna mellan våningarna är branta och långa! Du ska springa upp och ner för trapporna i två timmar med en brika med dryck på 2 kilo per gång minst, Samtidigt ska du hålla balansen och se otroligt glad ut (vilket man oftast är). Och som pricken över i:et så ska du ha på dig ett par nya oingångna skor!

Så har min kväll sett ut! Man har så fruktansvärt jobbigt och mycket att göra att man hinner inte tänka på hur snabbt eller sakta tiden går, inte ens hinner du tänka om du gör rätt. Vilket du oftast gör om du hållt på ett tag.

Men jag måste säga att även fast mina fötter blöder och ryggen har gått av så ser jag fram emot att jobba lunchen imorgon! Eftersom jag jobbar med världens finaste gulligaste tjejer som gör en så glad, och man har (oftast) super härliga gäster att servera! Allt är också perfekt, att jobba som servetris är inte en dans på rosor om maten är dålig och servisen är dålig. Servetrisen får alltid skiten för allt som är fel. Men här är det super bra mat och toppen servis! Gästerna ska verkligen känna sig hemma! Man kan inte låta bli att le!

Jag slutar det här inlägget med att säga att jag har ett grymt liv! Och är så tacksam att jag lever som jag gör!
Världens bästa familj
Världens bästa vänner
Världens bästa hundar
Och nu....

VÄRLDEN BÄSTA JOBB! (änså länge) ;)





NATTI NATTI
XOXO


Mama i´m in love with a criminal

God dagens!

Nu ska jag snart gå och jobba! Men tänkte bara berätta att kvällen blev kort för mig igår. Tror jag var hemma i Bålsta vid 12. Men det va kul att säga hej då till mina vänner iallafall!

Have a nice day!

XOXO


What goes around....

Hejsan hoppsan lillebror!

Jobb kvällen/Natten igår gick jätte bra! Skit kul hade jag och det är alltid kul att lära sig nya saker. Även fast servering oftast är the same på många ställen så finns det oftast nya saker att lära sig!
Mycket gäster och mycket kolleger! Som är guld btw! Tjerna och killarna på jobbet är jätte snälla och söta!
Tror jag kommer trivas jätte bra!

Idag har jag köpt nya jobb skor och handlat lite med mamma min i centrum! Nu sitter jag hos Daniella och ska börja göra mig iorning till ikväll! Idag blir det utgång för att säga hej då till mina vänner som flyttar till Norge! Hoppas att dom ska få det super bra där borta!
Imorgon börjar jag inte förens 17.00 så jag hinner fixa lite innan jobbet! Ska göra mig iordning nu så hörs vi vidare!








XOXO

One cute kids smile can make your day better!


I know what you are fighting for

God morgon.

Sitter och dricker morgon kaffet och har precis suttit ute i solen och lyssnat i repeat på min nya favorit låt. Med Medina! Tror fan alla kan relatera till den låten! Att killen i videon är en 10:a det är ju bara ett plus i kanten! ;)

Mimmi är ute och springer på tomten och Maya sitter vid dörren och tittar på. Haha så söta hundar! Dom lever verkligen i sin egen värld. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning inför en lååååång arbetsdag på krägga herrgård. Börjar 15.00 och slutar 02.00! :) Kul ändå!
Imorgon ska mina vänner ha en avslutningsfest inne i stan och tror jag ska försöka släpa mig dit är ju trotsallt ledig i morgon men jag jobbar lördag så ska vara nykter! Och åka hem tidigt.

Skriver snart igen! Här har ni låten så länge!


XOXO

Stayhard.se

Killar kan verkligen med lite hjälp från Stayhard.se


1:an Kan du bära upp det! Ring mig så gifter vi oss! ;)
2:an är helt klart en favorit eftersom jag är en sucker för killar med färgglada skor ;)
3:an är lite rockigare så krävs lite stake för att bära upp det!
4:an är helt klart den vanligaste, farfars tröjan och ett par naturliga jeans kan inte gå fel!


XOXO


To have what i´ve only been dreaming about



Herrgård´s dröm

Jag har äntligen fått ett nytt jobb! Och nu hoppas jag på att allt kommer funka och bli så perfekt som jag hoppas det ska bli! Jobbet ligger i krägga ca 100 m ifrån min mamma så jag har nu flyttat in hos mamma i väntan på en lägenhet i Bålsta! Krägga ligger 7 km ifrån Bålsta centrum och bussarna går extremt sällan! Ett körkort hade suttit fint nu och ska börja spara ihop pengar till det!

Sitter hemma nu och mamma åkte nyss till jobbet, ska ut med sötnosarna på promenad tror jag. Sen ikväll ska jag och mamma bada jacuzzi ute på tomten! Tror jag ska trivas bra här hemma ändå, haha!
 Kommer sakna min andra familj i Hässelby jätte mycket och kommer åka och hälsa på så mycket jag kan!

Här kommer en bildbomb på Krägga herrgård till er som är intresserade! :)



















Perfekt va? Kanske ska köpa skiten istället! :D
Kommer nog trivas jätte bra att arbeta 14 timmars passen! I den omgivningen har jag svårt att tro att det kan bli jobbigt att jobba! :D

XOXO

RSS 2.0