Pain is just the first name

Två sittningar och två sällskap!

Föreställ er det ena sällskapet i källarens matsal och det andra längst bort i huset på "mainflor". Trapporna mellan våningarna är branta och långa! Du ska springa upp och ner för trapporna i två timmar med en brika med dryck på 2 kilo per gång minst, Samtidigt ska du hålla balansen och se otroligt glad ut (vilket man oftast är). Och som pricken över i:et så ska du ha på dig ett par nya oingångna skor!

Så har min kväll sett ut! Man har så fruktansvärt jobbigt och mycket att göra att man hinner inte tänka på hur snabbt eller sakta tiden går, inte ens hinner du tänka om du gör rätt. Vilket du oftast gör om du hållt på ett tag.

Men jag måste säga att även fast mina fötter blöder och ryggen har gått av så ser jag fram emot att jobba lunchen imorgon! Eftersom jag jobbar med världens finaste gulligaste tjejer som gör en så glad, och man har (oftast) super härliga gäster att servera! Allt är också perfekt, att jobba som servetris är inte en dans på rosor om maten är dålig och servisen är dålig. Servetrisen får alltid skiten för allt som är fel. Men här är det super bra mat och toppen servis! Gästerna ska verkligen känna sig hemma! Man kan inte låta bli att le!

Jag slutar det här inlägget med att säga att jag har ett grymt liv! Och är så tacksam att jag lever som jag gör!
Världens bästa familj
Världens bästa vänner
Världens bästa hundar
Och nu....

VÄRLDEN BÄSTA JOBB! (änså länge) ;)





NATTI NATTI
XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0